Hej fritidshemsföräldrar!
Snart är det jullov och vi behöver era barns tider. Anmälningsblankett har ni alla fått på er mail. Lämna in dessa till fritidhemmet eller maila tiderna.
Det kommer även finnas anmälningsblanketter på fritidshemmet om ni behöver.

1/12, alltså torsdag v. 48, är sista anmälningsdatumet för anmälan till jullovet. Om något barn behöver barnomsorg v. 52 så ber vi er att SNARAST kontakta kansliet på 011-18 21 18.

Kläder för vintern:

Nu börjar dagar med minusgrader och snö. Detta medför att höstkläder behöver bytas till vinterkläder. Ta gärna hem höstkläderna nu när utomhustemperaturen nått minusgrader på morgonen så att barnen har plats med sina vinterkläder.

Kläder som hamnat på golvet, eller glömts ute, kommer läggas i hyllan i fk-klass och klass 1 hallen på fritidshemmet.

Se till att fylla på barnens extrakläder i sina väskor eller påsar. Dessa behöver innehålla ett par vanliga sockor, ett par varma sockor t.ex. ylle, ett par underkläder, en t-shirt, en varm tröja, en byxa, ett par extra handskar samt en extra mössa. Det är viktigt att detta finns tillgängligt. Kom ihåg att märka alla kläder och skodon med namn samt efternamn.

Nu när det kommer snö vill barnen gärna börja åka pulka m.m. Vi önskar att ni medtar hjälm till era barn då vi inte har tillräckligt med hjälmar på fritidshemmet till alla som vill åka. Märk hjälmarna med era barns namn. Pulkor, stjärtlappar m.m. har fritidshemmet och de tas fram när vi ser att det är tillräckligt med snö på backen. Om ni väljer att låta barnen ta med egna åkdon tar vi inget ansvar för dessa.

Fritidshemmets personal