Lärare i tyska åk 6-9
Rudolf Steinerskolan i Norrköping söker inför höstterminen 2018 en lärare i tyska till åk 6-9. Vi söker i första hand dig som är utbildad Waldorflärare eller har lärarexamen med intresse för Waldorfpedagogik.

Undervisningen i moderna språk bedrivs i små grupper. Lektionerna är som det ser ut nu förlagda på tisdagar, onsdagar och torsdagar. Tjänsten är på 40 % men om intresse finns så finns möjlighet att diskutera en utökning av tjänsten med andra på skolan förekommande uppgifter.

Tjänsten är en ferietjänst med tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Välkommen med din ansökan till rektor@rudolfsteinerskolan.se snarast eller senast 2018-05-10. Då ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjlig.

Lärare Ma/NO/Tk

Rudolf Steinerskolan i Norrköping söker inför höstterminen 2018 en lärare i Ma/NO/Tk till klass 4-9. Vi söker i första hand dig som är utbildad waldorflärare eller har statlig lärarexamen med intresse för waldorfpedagogik.

Tjänsten omfattar undervisning framförallt i klasserna 4-6 men även undervisning i klasserna 7-9 kan bli aktuellt. Du har ett nära samarbete med klasslärarna och andra facklärare och har god kontakt med kollegor gällande eleverna och deras utveckling. Kunskaper inom programmering är ett plus.

Tjänsten är en ferietjänst med tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Välkommen med din ansökan till rektor@rudolfsteinerskolan.se senast 2018-04-12.

Allmänt om skolan

Vi följer den statliga läroplanen men har även en egen waldorfpedagogisk läroplan som kompletterar den statliga som heter ”En väg till frihet”. Inom kollegiet förs samtal och studium kring waldorfpedagogik och förhållningssätt och lärarna träffas regelbundet och samarbetar för att hjälpa och stötta varandra.

Rudolf Steinerskolan i Norrköping är en icke vinstdrivande waldorfskola. Skolan omfattar klasserna F – 9 med fritidshemsverksamhet för skolans yngre elever. Skolan är belägen på en vacker kulle och har drygt 200 elever och ett 40-tal medarbetare.