Lärare Ma/NO/Tk

Rudolf Steinerskolan i Norrköping söker inför höstterminen 2018 en lärare i Ma/NO/Tk till klass 4-9. Vi söker i första hand dig som är utbildad waldorflärare eller har statlig lärarexamen med intresse för waldorfpedagogik.

Tjänsten omfattar undervisning framförallt i klasserna 4-6 men även undervisning i klasserna 7-9 kan bli aktuellt. Du har ett nära samarbete med klasslärarna och andra facklärare och har god kontakt med kollegor gällande eleverna och deras utveckling. Kunskaper inom programmering är ett plus.

Tjänsten är en ferietjänst med tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Välkommen med din ansökan till rektor@rudolfsteinerskolan.se senast 2018-11-12.

Välkommen in med din ansökan!

Allmänt om skolan

Vi följer den statliga läroplanen men har även en egen waldorfpedagogisk läroplan som kompletterar den statliga som heter ”En väg till frihet”. Inom kollegiet förs samtal och studium kring waldorfpedagogik och förhållningssätt och lärarna träffas regelbundet och samarbetar för att hjälpa och stötta varandra.

Rudolf Steinerskolan i Norrköping är en icke vinstdrivande waldorfskola. Skolan omfattar klasserna F – 9 med fritidshemsverksamhet för skolans yngre elever. Skolan är belägen på en vacker kulle och har drygt 200 elever och ett 40-tal medarbetare.