I dag är det skolavslut för läsåret och därefter kommer det mest önskade lovet, sommarlov!

Varje år har vi en avgångsklass och en hel del annat på schemat för avslutningen i amfiteatern. Efteråt är alla som vill varmt välkomna till elevrådets sommarlovs-café i ladan, här säljs det olika nyttig- och onyttigheter till förmånliga priser. All vinst går till elevrådets kassa och stöttar elevrådets verksamhet framåt.

Och nu kommer en liten översikt om hur förmiddagen skulle kunna se ut för er idag!

Ca tider (det gäller alla angivna tider):
  • 09:30 – Anlända med bil till skolan som senast (högt tryck på parkeringsmöjligheter)
  • 09:55 – Rör sig alla på skolgården mot amfiteatern
  • 10:00 – Skolavslutningen startar i amfiteatern (kom ihåg att fotografera eller filma kräver att man sökt tillstånd av rektor pga. lagstiftning)
  • 10:50 – 11:10 – Eleverna tar sig till respektive klassrum för sitt sommarlovs-hejdå. Alla andra är varmt välkomna till Elevrådets sommarlovs-café! Vi har bl.a. mackor, kaka och glass (båda då vädret inte kan bestämma sig), men även kaffe, té och saft samt vatten.
  • 12:30 – Elevrådets café stänger som senast.

Därefter börjar sommarlovet på riktigt. Vi vill önska alla en hjärtlig god sommar och på återseende efter lovet!

Vänlig hälsning,

Personalen, Rektor och Styrelsen